Lesena hišica Terme 3000 za do 6 oseb


Rezervacije in informacije na : info@onehome.si ali 070 600 974


Mobilna hiška se nahaja v Kampu Terme  3000 v Moravskih Toplicah, ki ležijo v samem osrčju Pomurja.

Gostje kampa lahko uporabljajo bazene in eno finsko savno z jacuzzijem v sklopu termalnega bazenskega kompleksa Terme 3000, ki ga sestavlja 14 notranjih in zunanjih bazenov s termalno in navadno vodo ter en bazen s črno termomineralno vodo. Otroci bodo navdušeni nad skakalnim stolpom in adrenalinskimi tobogani. Na voljo sta tudi notranji in zunanji bazen hotela Termal. Termalni bazeni so odprti čez celo leto.

Mobilna hiška v Moravskih Toplicah ima kar 40m2. Nahaja se na urejeni, mirni lokaciji in pogledom na golf igrišče Livada z osemnajstimi luknjami ter v neposredni bližini kopališča TERME 3000.Notranjost mobilne hiške vključuje:

- kuhinjo z jedilnim delom in dnevno sobo, ki je lahko služi tudi kot dodatno ležišče za 2 osebi,

- veliko zunanjo teraso,

- dve spalnici,

- LCD TV,

- klimo.

Oprema kuhinje: štedilnik, pečica, kuhinjska posoda, kuhalnik vode, hladilnik.

Brezplačno parkirišče je ob mobilni hiški.


Gostom kampa sta na voljo dva sanitarna objekta, prostor za pomivanje posode (možnost uporabe pomivalnega stroja) in pralnica perila.

Znotraj Term 3000 se gostje lahko ukvarjajo z različnimi športi - urejena so igrišča za tenis (pesek ali umetna trava), badminton, nogomet, košarko, odbojko, rokomet in otroško igrišče. Okolica kampa pa je odlična za kolesarske izlete, saj je urejenih veliko kolesarskih poti primernih tudi za družinsko kolesarjenje. Najem koles omogočajo pri hotelih.