Načini plačila


Po povzetju z gotovino

Provizija poštne nakaznice je brezplačna.


S plačilnimi karticami

  • s plačilno kartico MasterCard
  • s plačilno kartico Maestro
  • s plačilno kartico Activa
  • s plačilno kartico Diners Club (obročno plačevanje v Spletnem centru ni možno)
  • s plačilno kartico Visa in Visa Electron

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletni trgovini Onehome popolnoma varen. Prodajno mesto v Spletni trgovini Onehome je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa. Za plačevanje s plačilno kartico pri svoji banki preverite, če je kartici, s katero želite plačati, omogočena funkcija za spletno plačevanje. Pri naročilih, plačanih s kartico, vam bomo znesek bremenili na dan, ko vam bomo izstavili račun.


Po predračunu

Postopek nakupa je enak, kot za ostale izdelke. Na blagajni v zavihku Način plačila označite Predračun. V svoj elektronski predal boste prejeli podatke za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenco oziroma sklic in namen plačila. V tem primeru boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom UPN (obrazec) na banki, pošti ali preko svoje spletne banke (Klik, Bank@Net, Abanet, Banka IN, Link, Addiko EBank…).

Po opravljenem plačilu nam lahko zaradi hitrejše obravnave naročila na naslov info@onehome.si pošljete potrdilo o plačilu. Prejeti predračun je potrebno poravnati najkasneje v 5 delovnih dneh, v nasprotnem bomo naročilo preklicali.