WPC Ograje in talne obloge                          

WPC ograje so izdelane iz WPC stebrov in WPC ograjnih desk, ki so v vodoravni legi nameščene med WPC stebre. V kolikor želite popolnoma zaprto ograjno stranico, so na razpolago WPC ograjne deske z utorami, kjer se slednje  nalagajo ena na drugo. V enakem stilu lahko izdelajo tudi dvoriščna vrata, ki so lahko enokrilna, dvokrilna ali drsna vrata (na ročno odpiranje ali na avtomatizirano upravljanje).


Kontakt: info@onehome.si  ali 031 232 240   070 600 974            


WPC ograjne deske so izdelane iz mešanice PVC materialov (60%), katerim so dodana lesna vlakna (30%) ter ostale komponente, ki omogočajo večjo obstojnost v različnih vremenskih razmerah. WPC ograje so tako odporne na vse vremenske pojave: mraz, vročino, vodo , UV sončne žarke ter na številne živalske nepridiprave. Profili ne trohnijo, ne gnijejo, se ne razcepljajo in imajo naraven videz. WPC materiali ne potrebujejo skorajda nobenega vzdrževanja, čistimo jih samo z vodo.


WPC stebri in deske (priložena slika) so na voljo v sledečih barvah:

  • čokoladna,
  • antracit,
  • rjava (kavna barva),
  • rumena barva,
  • tropsko rjava,
  • bež.

 WPC ograje so primerne za zunanjo uporabo in sicer kot vrtne ograje, balkonske ali terasne ograje.


Ograjni elementi se lahko pričvrstijo na staro, že obstoječo konstrukcijo, npr. pri balkonskih ograjah, ali pa se WPC ograje v celoti izdelajo na novo. Prav tako se pri vrtnih ograjah lahko uporabijo že obstoječi stebri ali pa se v celoti izdela nova ograja, vključno z morebitnimi WPC ograjnimi stebrički.

Ograje so lahko izdelane v  klasični obliki ali pa se izdelajo v povsem modernem stilu. Stil ograje  je seveda odvisen od želja in potreb naročnika oz. okolice, kjer se bo ograja postavila. Ograjni profili iz WPC kompozita so izredno močni, kar omogoča večjo stabilnost ograje.


WPC ograje pričarajo edinstven pogled na vašo zunanjo okolico. Ne samo, da služijo kot varnostni element, lahko so kot dekoracija  vašemu domu in okolici. WPC ograje in vrata se lahko izdelajo v več različnih oblikah, prav tako se izdelajo po meri oz. po žeji naročnika.

Te ograje so lahko izdelane iz WPC ograjnih profilov in raznih zaključkov, lahko pa se postavijo v kombinaciji še z drugimi materiali,  kot je aluminij, ki se prašno barva po RAL-barvni lestvici.

V ponudbi imamo več različnih WPC ograjnih profilov – letvic, katere se med seboj razlikujejo po širini, debelini, obliki in ceni.

Poleg WPC ograj imamo v ponudbi tudi WPC profile in potrebne zaključke za izdelavo WPC tal (npr. WPC tla na terasi,…), WPC nadstreška – pergola.